צימצום צריכת המלח להקטנת שיעור התקפי לב

קייטרינג טבעוני
קייטרינג

קייטרינג טבעוני

תחום הקייטרינג הטבעוני והצמחוני בישראל ובשאר העולם נמצא במגמת עלייה

מלח

מחקר חדש מראה כי צימצום צריכת המלח בתפריט עשוי להקטין את הסיכון למחלות לב.
במחקר אשר פורסם בכתב העת המדעי New England Journal of Medicine נמצא כי ניתן להקטין את שיעור התקפי הלב ב13% באמצעות צימצום של כ3 גרם מלח בתפריט המזון.
http://news.health.com/2010/01/20/salt-reduction/

הערה חשובה: יש להיוועץ עם רופא ו/או מומחה בתחומכם.

ייעוץ חינם, תוכן, חדשות
לשיחת ייעוץ

מלאו פרטים ונחזור אליכם עם פרטים בזמן הקרוב

דרך הכושר

פוסטים נוספים