צימצום צריכת המלח להקטנת שיעור התקפי לב

מלח

מחקר חדש מראה כי צימצום צריכת המלח בתפריט עשוי להקטין את הסיכון למחלות לב.
במחקר אשר פורסם בכתב העת המדעי New England Journal of Medicine נמצא כי ניתן להקטין את שיעור התקפי הלב ב13% באמצעות צימצום של כ3 גרם מלח בתפריט המזון.
http://news.health.com/2010/01/20/salt-reduction/

אנו משקיעים מאמצים רבים כדי להבטיח שהתוכן באתר יהיה אמין, מעודכן ומדויק. עם זאת, ייתכנו מקרים שבהם יופיעו טעויות או אי דיוקים. אם נתקלתם במידע שאינו נכון או דורש עדכון, נשמח אם תעדכנו אותנו.

אנו בוחנים כל פניה בתשומת לב, ובמקרה הצורך, נתקן את התוכן בהקדם האפשרי. המטרה שלנו היא לספק לכם את המידע המדויק והטוב ביותר. תודה על הסבלנות וההבנה!

לפרטים נוספים
דרך הכושר

פוסטים נוספים