מלח

צימצום צריכת המלח להקטנת שיעור התקפי לב

מחקר חדש מראה כי צימצום צריכת המלח בתפריט עשוי להקטין את הסיכון למחלות לב.
במחקר אשר פורסם בכתב העת המדעי New England Journal of Medicine נמצא כי ניתן להקטין את שיעור התקפי הלב ב13% באמצעות צימצום של כ3 גרם מלח בתפריט המזון.
http://news.health.com/2010/01/20/salt-reduction/

שתפו:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
פוסטים פופולריים
כתיבת תוכן מקצועי באתר

רוצים לפרסם מאמר בדרך הכושר?

מלאו פרטים ונחזור אליכם עם פרטים בזמן הקרוב

דרך הכושר

פוסטים נוספים